#MyStyle

Hello society...

Da er tiden inne for å blogge litt igjen. Yeah!

På #MyStyle bildene fikk vi i oppgave å lage en kollasj av alle fire bildene vi hadde tatt i dem andre oppgavene. Den første kollasjen skulle ha en kvadratisk form og den andre kollasjen  kunne vi velge komposisjonen selv.



Ovenfor er da den første kollasjen. På denne kollasjen har jeg plassert svart/hvitt bildene motsatt side fra hverandre. Samme med bildene med farger. Bildene er selvfølgelig blitt beskjært for sånn at de kunne få plass i et kvadrat.

Det beste bildet til slutt da. Ovenfor er da min besvarelse på oppgave to. På denne kollasjen har jeg gjort om bildene mine til trekanter. I sentrum har jeg et farget bilde, og på hver side har jeg et svart/hvitt bilde. Under bildet i midten har jeg også plassert er farget bilde. Bakgrunnen på dette bildet går fra grå til hvit og alle trekantene kaster fra seg skygge. 

Skyggen er der får å få bildene til å ikke bli så flate, men komme litt fram. På bildet er det negativ flate og jeg har ikke valgt å sette noen av bildene i det gylne snitt for å få bildene til å ligge sentralt.

LYSt på egg

Hello society...

Vi fikk i oppgave av å fotografere egg. Vi skulle bruke skygge for å få fram egget. På bildet under har jeg satt sammen alle de fire bildene av egga.
På egg nummer 1 har vi skygge bak egget, lyskilden er satt litt over kamera. Dette gjør sånn at egget står fram fra bakgrunn.

På egg nummer 2 har vi satt lyskilden på skrått og dette har gjort sånn at egget får skygge på siden av seg og kaster det på bordet.

På egg nummer 3 er lyskilden satt på venstre siden av egget. Dette gjør sånn at egget blir hvitt der lyse treffer og blir mer og mer grått mot høyre. Forskjellen på egg nummer 2 og 3 er at mer av egget på nummer 2 er lyst opp enn 3.

På egg nummer 4 er lyskilden satt bak egget og litt opp. Dette gjør sånn at egget kaster skygge foran seg. Bakgrunnen på dette bildet ble sort/grått fordi lyset hadde ikke mulighet til å bli plassert riktig 100%. Jeg brukte ikke produkt bordet.

MoodBoard til kalender

Hello society...

Bildet ovenfor er mitt moodboard til min kalender. På min 2016 års kalender skal det være en kjent logo/merke og en kjent quote fra serien. På moodboardet kan man se hvilke serie jeg skal bruke. Kan du?

Bak merke, kan man se en farge. Dette er da fargen/ fargen jeg skal bruke på den. Jeg skal bruke 1 serie for vær måned. Resten av kalenderen min skal være i svart/hvitt.

Kilder:

http://www.playbuzz.com/williambaggins10/who-is-your-game-of-thrones-husband
http://www.impulsegamer.com/comicarrowtvseriespilot.html
http://www.thlog.com/supernatural-anti-possession-window-decal/
http://minimalmovieposters.tumblr.com/page/4
http://seducing-sherlock-in-the-tardis.tumblr.com/post/72574957000
https://society6.com/product/the-blacklist-raymond-red-reddington_print#1=45
https://www.teepublic.com/gifts/mr-robot
http://weheartit.com/entry/75014489
http://www.hushcomics.com/tv-2/breaking-bad-felina-recap-and-review/
http://comicbook.com/blog/2014/05/10/the-flash-new-promotional-images-released-as-shows-social-media-accounts-open-up/
https://www.etsy.com/listing/101271114/avengers-shield-logo


#MyPlace

Hello society...

Dette her var en vanskelig og lett oppgave. Pga været. Jeg viste akkurat hva jeg vil ta bildet av men, himmelen lot ikke sola komme fram. Her er resultatet. 
På dette bildet har jeg plassert meg selv i det gylne snitt. Jeg har også brukt levels for å gjøre bilde gult, for å skape en solnedgang effekt. I bildet kan man se linjer. Ved horisonten og gresset. Det er også negativ på bildet.

Hvorfor er dette Myplace?

Jeg elsker cruise. Hvertfall aleine på varme sommerkvelder. Å bare cruise på ren asfalt og høre på digg musikk...det er livet <3

Myplace stikkord

Dette her er da et ide-kart av stikkord som jeg kommer til å tenke på til #MyPlace bildet mitt.

Selfie_MK

Hello society,,,

Jau... imma back, og ukas tema var selfie. Dette var egentlig et vanskelig tema. Vi skulle ta en selfie som skulle være unikt. Når jeg hørte at det var selfie tenkte jeg: "Det her kommer til å bli lett!". Men det var ikke lett i det hele tatt.
Bilde ovenfor er da mitt selfie bilde. Her har jeg da satt øynene i det gylne snitt, og satt på svart/hvitt filter. Jeg har lyst opp øynene også, fordi jeg føler det på en måte trekker deg inn i bilde Hva er det han gjemmer?  Litt magisk på en måte. Jeg har cropet bilde også. Dette gjorde jeg for å få focuset på øynene/ansiktet og ikke så mye på halsen. Halsen ble veldig hvit pga det var der lyskilden kom fra.

Så hvorfor valgte jeg akkurat det? Jeg valgte det fordi jeg kan vell si jeg er veldig mystisk. "A puzzle to crack". Det finnes deler som av meg som bare jeg vet om. Også er det jo slikt at i noen filmer så sier en person i filmen at man kan se sjela til en person gjennom øynene. Vell det er bare å prøve.