Infografikk

Hello society...

I dag har jeg blitt ferdig med infografikk oppgaven vi hat jobbet med i noen uker. Alle skulle lage infografikk om fordøyelsessystemet. Vi kunne velge om å skrive på Norsk eller Engelsk, jeg valgte da engelsk.

Når vi fikk denne oppgaven viste jeg fort hva slags farger jeg skulle bruke. Jeg vil bruke farger man bruker i "flat design". Jeg elsker flat design. Vanskelig å forklare hva det er, men søk det opp på Google så finner du masse. Jeg elsket denne oppgaven, har aldri jobbet med infografikk før, men det skal jeg gjøre mye mer av.

Jeg jobbet ikke så mye på skolen med det her, er ikke så lett å fokusere fordi det er så støy, men jeg satt mye når det var juleferie, det var ikke bortkasta tid hvis du tror det! Det var veldig vanskelig å finne ut hvordan selve designet skulle være, jeg ville først lage en GIF, men jeg ble ikke fornøyd, så jeg ente opp med den du/dere kan se ovenfor.

Jeg startet med å oversette ulike tekster og gjøre om norske tekster til engelsk. Når jeg hadde funnet nok fakta så lagde jeg illustrasjonene av de ulike kroppsdelene. Her sørget jeg å ikke bruke alle mulige farger, men bruke de samme på noen.

Når kroppsdelene var ferdig så satt jeg alt sammen, men jeg ville dele det opp, så jeg lagde en person med alle de ulike delene av fordøyelsessystemet satt sammen, som en illustrasjon på t-skjorta hans.

Jeg valgte å bruke blå og hvit som bakgrunn fordi blå er en troverdig farge og hvit passet veldig bra til den blå fargen. Jeg avsluttet infografikken med samme fargen jeg startet den med, og har brukt mange gjentagelser av de andre fargene også. EKS: brus koppen har samme rød farge som leppene på munnen. Tykktarmen har samme farge som leveren. Jeg har også sørget for at tallet for munnen, svelget og magesekken, er på venstre og at tolvfingertarmen bryter liksom rekka, for å få variasjon. Så fortsetter den de andre tallene igjen på venstre.

Denne infografikken er lagd for fire A4 ark, så ja jeg vet... den er ganske liten.

Wonderful- Bok Forlag

Hello society...
 
Første innlegg yo! Det er 2k16! yeah! Håper alle koset deg masse og at dere spiste masse mat.
 
Jeg har akkurat blitt ferdig med å lage logo til eget bok forlag. Jeg kalte mitt "Wonderful"


Jeg valgte at mitt forlag skulle hete wonderful fordi det er et ord som beskriver hvordan mitt forlag er. Det er bra, fint, bare positivt. I o'en har jeg laget en bok. Når man leser dette vil man se det har noe med bøker å gjøre. O'en er ikke i svart, jeg ville at den skulle stå litt ut av teksten.

Når du fjerner teksten vil også bare kunne bruke o'en som logo. Jeg ville at den også skulle brukes som en "stamp".